Dan direktnega marketinga 20

Seminar DDM20Vse se začne in konča s kupci!
Učinkovito upravljanje odnosov s kupci je ključnega pomena za življenje podjetja. Pod tem pojmom ni pomembno zgolj vodenje baz o kupcih z obsežnimi računalniškimi programi, temveč predvsem izbrano komuniciranje in predvsem vzpostavitev lojalnosti, da kupci od nas redno kupujejo. Strategijo dela s strankami pri direktnem marketingu bomo na seminarju Dan direktnega marketinga 20 razdelili v tri sklope:

1. PRIDOBIVANJE STRANK: kako pridobiti nove stranke v bazo in kako jih pretvoriti v kupce?
2. ZADRŽEVANJE STRANK: kako jih zadržati, kaj početi z njimi, kako graditi odnose in maksimizirati njihovo »doživljenjsko vrednost«?
3. REAKTIVACIJA STRANK: kaj narediti s tistimi, ki prenehajo biti naši kupci?

Predavatelji vam bodo predstavili primere dobrih praks vseh faz ter delili mnenja in izkušnje, kako z dobrim CRM-jem akcije direktnega komuniciranja še izboljšati. Dobra praksa direktnega marketinga prinese koristi vsem: stranke “nagradijo“ dobre primere komunikacije z nakupi in lojalnostjo, podjetja, ki to izvajajo, pa na ta način pridobivajo na poznavanju strank in večanju svoje kredibilnosti.

Vabimo vas torej k spoznavanju upravljanja odnosov s strankami tokrat širši obliki: jubilejna konferenca Dan direktnega marketinga bo prvič pod okriljem Društva za marketing Slovenije, kamor želimo predati vsa svoja znanja s področja direktnega komuniciranja in tako združiti moči s še večjo skupino slovenskih tržnikov.

Lepo vabljeni!

Darko Dujič, predsednik DMS
Lovro Peterlin, član UO DMS
Boštjan Zrimšek, vodja sekcije za direktni marketing in prodajo pri DMS

P.S. Čimprej si rezervirajte svoje mesto: za posameznike je kotizacija le
149 EUR+ddv (3+1 gratis*) in za člane DMS 99 EUR+ddv. Če še niste člani DMS, se včlanite čimprej in izkoristite članske ugodnosti.

*3+1 GRATIS vsak 4. udeleženec iz istega podjetja ima udeležbo brezplačno

 

 

 

 

 

Oglejte si PROGRAM SEMINARJA

DODATNE INFORMACIJE

PRIJAVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.