InOrbit 18 – največja konferenca digitalnega marketinga v regiji

InOrbit, največja konferenca digitalnega marketinga v regiji, se letos seli na obalo. Potekala bo 15. in 16. marca 2018 v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu​.​

Letos se usmerja predvsem v razvoj ter rast poslovanja na digitalnih kanalih. Udeleženci bodo izvedeli, kako povečati obseg poslovanja na digitalu, izboljšati profitabilnost in pospešiti rast podjetja.

To leto bo inOrbit gostil najboljše govorce s celega sveta, saj jim je uspelo sestaviti pravo zvezdniško ekipo več kot 30 govorcev iz svetovno znanih podjetij, kot so Google, LinkedIn, HubSpot, Booking.com, Microsoft, Outfit7, 500 Startups, Hotjar.

Med najodmevnejšimi predavatelji bodo:

  • Purno Virji, ki velja za številko ena med vplivneži v spletnem oglaševanju,
  • Jason Miller, vodja vsebinskega marketinga pri podjetju LinkedIn,
  • Marcus Tandler, ki ga je European Search Awards razglasil za osebnost leta 2017,
  • Jeff Sauer, eden izmed največjih strokovnjakov s področja spletne analitike,
  • Barta Schutz, ki v svetovnem merilu velja za vodilnega strokovnjaka s področja psihologije potrošnika, ter mnogi drugi.

Letos bo novost tudi vsebinska delitev konference na dve ločeni ravni predavanj, saj želimo udeležencem ponuditi bolj splošen pregled trendov znotraj področja na eni strani pa tudi poglobitev v specializirana področja in orodja na drugi.

Strateška raven predavanj ponuja predvsem pregled trendov, novosti in orodij, ki postajajo vodilna tehnologija na digitalu. Udeležencem bo zagotovil znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja, predloge, kako izboljšati ROI oglaševalskih kampanj, ter praktične nasvete, kako biti digitalen korak pred konkurenco.

»Deep dive« predavanja bodo bolj specializirana. Predavatelji se bodo poglobili v najnovejše taktike, aktualne marketinške izzive in priložnosti.

Letos so v program dodali tudi delavnice, kjer bodo udeleženci deležni praktičnega dela in bodo na ta način pridobili uporabno znanje, ki ga bodo lahko takoj po konferenci aplicirali na svoje delo.

Za več informacij o dogodku, govorcih, programu in vstopnicah​  si preberite na www.inorbit.si.

Vsa podjetja včlanjena v ZDMS imate kotizacijo za InOrbit lahko za 20 % ugodnejše. Za kodo nam pišite na: info@zdms.org.