O ZDM

V ZDM že več let združujemo posameznike in organizacije, ki želijo soustvarjati okolje in trg direktnega marketinga kjer se profesionalno uporabljajo tehnike direktnega marketinga. Želeli bi, da se nam pridružite tudi vi in z ostalimi člani delite svoje znanje in izkušnje.

S članstvom boste deležni posebnih ugodnosti, ki jim lahko rečemo tudi » Moč združenja in organizacije«: zaščita industrije direktnega marketinga, pridobivanje znanja in izkušenj, povečanje prepoznavnosti, mreženje ter razvoj in rast.

Dobrodošli v ZDM Slovenije!

POSLANSTVO ZDM

Pozitivno pozicioniranje direktnega marketinga v slovenskih podjetjih, pri kupcih in širšem družbenem okolju.  Postavljanje marketinških  standardov direktnega marketinga na podlagi dobre prakse. Članom zagotavljati kakovosten prenos znanj, izkušenj in mreženja.

VIZIJA ZDM

Preko jasno oblikovanih in ponujenih koristi (dodane vrednosti) povezati vsa slovenska podjetja in posameznike, ki prepoznavajo direktni marketing kot eno od svojih temeljnih  marketinškh aktivnosti, ter posameznike s področja delovanja direktnega trženja. S proaktivnim delovanjem postati bolj prepoznaven in vpliven dejavnik na slovenskem gospodarskem trgu.

VREDNOTE

1.       Poštenost (do kupcev in partnerjev)
2.       Strokovnost
3.       Partnerstvo
4.       Povezovanje (z drugimi strokovnimi združenji, neprofitnimi inštitucijami )
5.       Inovativnost