ZDM član DMA

Združenje za direktni marketing Slovenije (ZDM) je postalo aktivni član Direct Marketing Association (DMA). DMA je vodilno svetovno poslovno združenje podjetij in neprofitnih organizacij,ki uporabljajo in podpirajo multichannel direktni marketing. Ustanovljeno je bilo leta 1917.  DMA danes predstavlja podjetja iz več deset vertikalnih panog v ZDA in 48 drugih državah, vključno s skoraj polovico Fortune 100 podjetij, kot tudi neprofitnih organizacij.

Prednosti članstva:

  • Sodelovanje pri odločanju –  naj se sliši vaš glas v Washingtonu, DC in državnih zakonodajalcih po vsej državi. Kot član DMA, se borimo v vašem imenu, za zakonodajo, ki podpira vaše poslovanje.
  • Izobraževanje – učite se od strokovnjakov in miselnih voditeljev po vsem svetu. DMA izobraževanje sega od osebnih seminarjev do velikih konferenc in dogodkov do  web -seminarjev tečajev,  ki vam omogočajo sledenje spremembam in novim trendom vdirektnem marketingu.
  • Ugled – naredte dober vtis svojim obstoječim strankam in potencialnimi strankam. DMA ponuja orodja in vire za izvajanje  etičnega, s spoštovanjem zasebnosti  ter okoljsko odgovornega poslovanja s strankami.
  • Raziskave – članstvo v DMA vam omogoča, da ostanete na vrhu. Kot član boste seznanjeni s podatki in trendi v direktem marketingu. Kar vam omogoča  sprejemanje boljših poslovnih odločitev,  ki bodo na koncu vplivale na boljšo donosnost naložb.
  • Networking – članstvo v DMA ponuja priložnost biti v kontaktu z najboljšimi v poslu. Skozi  dogodke, konference in  sprejeme, boste v stiku tako z vodilnimi in vrstniki v marketinški skupnosti.

DMA Membership

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.